rólunk

MALEBO KFT —

Így kezdtük


2008 évben keztünk bútorokat gyártani magyarországi ügyfeleinknek. Bútoraink prémium és exkluzív minőségének híre a hazai piacon hamar elterjedt. A folyamatos személyi és tárgyi kapacitás bővítésünknek köszönhetően ugyan attól az évtől kezdve külföldi ügyfeleinknek részére is terveztünk, gyártottunk és kiviteleztünk asztalosipari termékeket saját műhelyünkben.

PRECIZITÁS ÉS MINŐSÉG —

Konyhabútor stúdió és gyártóüzem


A műhelyünk Kecskeméten található egy csodálatos környezetben. Az elmúlt tíz évben teljesen kiforrt gyártási folyamatokat alakítottunk ki. Beépített számítógép által vezérelt technológia biztosítja a pontos és gyors bútorgyártást, amiben élen járunk.

Büszkék vagyunk a magasan képzet csapatunkra, akik minden tudásukat felhasználva felelősségteljesen végzik munkájukat. Ez a hozzáállás is elősegíti az elért sikerünket.


referenciák
MALEBO KFT —

Precíz tervezés - Prémium kategória


A sikert meg kell élni, de a legfontosabb, hogy folyamatosan szolgálni tudjuk. A Malebo Kft. ezen az úton halad. Fontosnak érezzük, hogy minden munkánk csakis a csúcsminőséget képviselje.

Óriási szakmai tapasztalat mellett olyan bútorokat tervezünk és gyártunk, mely praktikus, helykihasználása tökéletes, a legkisebb csavartól kezdve prémium minőséget tükröznek. Ügyfeleink elképzeléseit megalkotjuk, ezáltal olyan teret hozzuk létre, mely a prémium minőség mellett maximálisan élhető és nem utolsó sorban büszkén mutogatható!

parallax background

prémium minőségű
konyhabútorok és
egyéb asztalosipari
termékek
előállítása

HÍVJON!