amit csinálunk

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOK —

Számítógéppel vezérelt bútorgyártás asztalosüzemben


Ha már megvan az ingatlan és szüksége lenne egy tapasztalt szakember tudására álmai lakóterének beépítése érdekében, akkor jövünk mi. Cégünk asztalosipari termékek gyártásának minden problémáját leveszi az Ön válláról.

Ha van elképzelése vagy ha nincs, fontos, hogy olyan szakemberekre bízza belső terének kialakítását, akik egy pluszt adnak ahhoz, hogy egy igazán prémium és exkluzív minőségű élettérben éljen kompromisszumok nélkül!

01 —

tervezési csomag 30.000Ft


A tervezési fázis az egyik legfontosabb momentum, hogy álma valóban valóra váljon. Személyes találkozó és igényfelmérés helyszínen vagy bemutatótermünkben. Tartalmaz a konyhabútorról egy alaprajzot, 3 látványtervet és 3 perspektíva látványtervet. Folyamatos konzultációt végzünk Önnel, hogy az igényeit a látványtervek átadásával prezentálni tudjuk. Ha a bútort mi gyártjuk, a tervezési díj ingyenes!


Árajánlatkérés


02 —

tervezési és kivitelezési csomag 60.000Ft


Átfogóbb tervezési csomag, mely olyan elemeket is tartalmaz amikre Önnek szüksége lesz végleges kivitelezés során. Tartalmaz egy konyhabútor alaprajzot, 6 látványtervet, 3 perspektív látványtervet, elektromos tervet, konyhabútor elemkiosztását, méretezését. Folyamatos konzultációt végzünk Önnel, hogy az igényeit a látványtervek átadásával prezentálni tudjuk. Ha a bútort mi gyártjuk, a tervezési díj ingyenes!


Árajánlatkérés
03 —

határidők, további költségek


3-4 napra elkészítjük a látványtervet pontos árajánlattal. (Amit az újonnan felmerülő igényeknek megfelelően addig csiszolunk, amíg elő nem áll álmai konyhabútora.) Szállítás, helyszíni szerelés a megrendeléstől számított 6. héten történik. Ha a bútort mi gyártjuk, a tervezési díj ingyenes! Kecskemét és körzetében ingyenes a kiszállás, míg vidékre költségtérítéssel 0-100km-ig 5.000Ft, 100-200km között 10.000Ft.


Kapcsolat


04 —

portfóliónk


Főbb tevékenységünk prémium kategóriás konyhabútorok tervezése, gyártása, szállítása és összeszerelése. Emellett segítségére lehetünk beépített szekrények belső kialakításához, előszoba, fürdőszoba bútor megtervezéséhez. A megtervezett bútorokat saját asztalos üzemünkbe számítógéppel vezérelten gyártjuk le, ezáltal is biztosítva a prémium minőséget.


Kapcsolat
parallax background

prémium minőségű
konyhabútorok és
egyéb asztalosipari
termékek
előállítása

HÍVJON!